contact

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi oferte va rugam sa va inscrieti la newsletter:
Adresa e-mail:
Nr. telefon:
Cod verificare:
 
 

 

Ce este Dermapen?

DERMAPEN 4 ® – cel mai avansat sistem de terapie MICRO-NEEDLING din lume

Dermapen este un tratament controlat și direcționat cu ace care stimulează în mod eficient producția de colagen a pielii,  cu efect de regenerare, oxigenare și hidratare profundă pentru imbunatatirea aspectului si texturii pielii.

Dermapen a fost primul dispozitiv din lume care a dezvoltat tehnologia electronică și verticală de microneedling. În timpul tratamentului, terapeutul controlează cu ușurință profunzimea și viteza tratamentului.

Procesul devine astfel extrem de eficient, mai rapid și mai puțin dureros decât alte metode de microneedling. In timpul tratamentului se folosesc instrumente 100% sterile.

Tratamentul cu Dermapen 4 produce acelasi efecte cu ale laserului fractional dar fără riscul de hiper sau hypo-pigmentare datorită faptului că nu implică reactii termice (caldură).

 

 

Ce afectiuni tratează Dermapen 4?

-    Rejuvenarea si liftingul pielii

-    Amelioararea ridurilor fine

-    Amelioararea pielii imbătranite si afectate de soare

-    Hiperpigmentare / probleme de pigmentatie

-    Pori dilatati

-    Seboreea

-    Acnee (nu tratam aceneea de gradul III si IV)

-    Milia

-    Cicatricele post-acneice

-    Anumite forme de rozacee si telangiectasia                    

După tratament, pacientii trebuie să respecte strict indicatiile esteticianului.

 

 

Cum functioneazã?

Descris simplu, Dermapen provoacă o afectare controlată a pielii cu ajutorul acelor. Ca reacție naturală, corpul dorește să repare daunele. Factorii de creștere sunt eliberați, iar pielea începe să producă colagen nou. În piele se formează și noi capilare. Rezultatul este o întinerire a pielii și o îmbunătățire a structurii și stării pielii. Noua producție de factori de creștere și componente elastice naturale poate fi comparată cu efectul, de exemplu, al laserului fracționat, dar Dermapen are mult mai puține efecte secundare și un timp de recuperare mai scurt. Un tratament Dermapen poate fi efectuat pe toate tipurile de piele / culorile pielii.

Avantajele Dermapen 4®

 

-    Fără efecte secundare nedorite

-    Tratamentul este non-invaziv, perioada de vindecare este foarte scurtă (intre 1-5 zile)

-    Poate fi folosit pe orice tip de piele, in combinatie cu alte tratamente

-    Aplicare extinsă (fată, gat, decolteu, maini etc.)

 

 

 

INTREBARI FRECVENTE:

Cât durează pană observ rezultatul după un tratament cu Dermapen 4?

Dermapen 4 oferă un rezultat permanent, de exemplu, cicatricile și cicatricile acneei nu revin. Cu toate acestea, ar trebui să mențineți pielea pe măsură ce continuă să îmbătrânească. Dupa o curăde 4-8 sedinte pielea va continua sa produca colagen nou in urmatoarele 6-12 luni.

 

Puteți face Dermapen 4 în timp ce alăptați?

Nu, dacă aveți o predispoziție pentru melasmă, deoarece există riscul ca acesta să fie declanșat de un tratament atât de puternic.

 

Puteți face  Dermapen 4 dacă aveți acnee activă?

Dermapen 4 este o metodă eficientă de tratament pentru a contracara debutul acneei. Atunci când bacteria acneei intră în contact cu oxigenul, lucru pe care îl fac cu ajutorul microneelor, ele mor și acest lucru duce la scăderea acneei.

Nu se trateaza acneea de gradul III si IV.

 

Puteți face Dermapen 4 chiar dacă veți sta la soare?

Da, se poate. După un tratament, pielea este sensibilă la soare doar 48 de ore. Dermapen provine inițial din Australia, unde clima este semnificativ mai caldă și mai însorită decât în ​​Romania. Prin urmare, puteți face Dermapen 4 pe tot parcursul anului .

 

Puteți face Dermapen 4 dacă aveți dermatită periorală?

Dacă aveți o dermatită periorală activă, bariera de protecție a pielii nu este intactă și nu trebuie să efectuați Dermapen pe o piele ruptă. Cu toate acestea, puteți face tratamentul dacă dermatita periorală nu înflorește.

 

Care este nivelul de pătrundere al Dermapen 4?

Este complet individual și depinde de tipul de problemă pe care o tratați și de modul în care pielea răspunde. Există o concepție greșită că „cu cât acele merg mai adânc, cu atât sunt mai eficiente”, ceea ce este complet greșit. Un tratament de succes și efectuat cu abilitate nu este judecat de adâncimea acului, ci de reacția pielii și lucrăm cu foarte multe adâncimi diferite în timpul unui tratament.

 

Cât de des trebuie să faceți Dermapen după finalizarea unui tratament?

Este individual și este consultat cu un estetician după finalizarea tratamentului. Pielea care îmbătrânește cel mai rapid este, de exemplu, o piele mai veche sau care este expusă mult soarelui. Cât de des trebuie să faceți Dermapen 4 depinde, de asemenea, de ce fel de rezultate doriți să obțineți.

 

Câte tratamente trebuie făcute și la ce interval?

Depinde ce rezultate doriti. Cicatricile și ridurile acneice profunde, de exemplu, necesită mai multe tratamente decât dacă doriți doar să împrospătați pielea și să obțineți un pic mai multă strălucire. Recomandăm tuturor să înceapă cu un curs de trei tratamente,minim și ar trebui să dureze 2-8 săptămâni între tratamente.

 

Puteți face Dermapen 4 dacă aveți cicatrici cheloide?

Nu, deoarece cicatricile cheloide înseamnă că aveți o tulburare în procesul de vindecare a rănilor. De asemenea, nu ar trebui să faceți un Dermapen 4 dacă aveți o predispoziție pentru acest tip de cicatrice.

 

Recomandări

Imediat după și până la 12 ore;

-Pielea nu trebuie atinsă și nici nu trebuie aplicat niciun fel de machiaj, cu excepția celui pe care îl aplicam ca tratament de finisare, acesta trebuie mentinut pana a doua zi, nu trebuie îndepărtat seara. 

-Înlocuiți fețele de pernă și folosiți prosoape curate.

-Nu faceti baie sau duș pe zona tratată în primele 12 ore, de preferință 24 de ore.

De evitat timp de 48 de ore după tratament;

- lumina directă a soarelui sau mersul la solar

- sport sau fitness

- jacuzzi sau saună

- piscină sau înotatul în mare

- epilat cu ceară sau bărbierit

- autobronzant

- tatuaje

De evitat timp de 7 zile;

- produse faciale care să conțină AHA, BHA, PHA sau alte peelinguri / exfolieri

- retinol

- nu se pot efectua tratamente cu Botox / fillere cu 2 săptămâni înainte sau 2 săptămâni după un tratament Dermapen

OBS! Pentru un efect optim, este bine să urmăriți acasă și să completați cu produse de îngrijire a pielii adaptate în mod specific condițiilor specifice ale pielii. Veți fi informat cu privire la produsele potrivite pentru dvs. și la tratamentul dvs. în momentul consultării sau tratamentului.

 


 
testimoniale

Parteneri