contact

Newsletter

Pentru a primi cele mai noi oferte va rugam sa va inscrieti la newsletter:
Adresa e-mail:
Nr. telefon:
Cod verificare:
 
 
Laboratorul naturii

           Hranindu-se de la natura

                           pielea devine mai frumoasa

 

Uleiurile Esentiale inmagazineaza energia solara si beneficiile tamaduitoare ale plantelor din care sunt extrase. Mary Cohr a selectionat 3 Uleiuri Esentiale de baza cu spectru de actiune complementara si particulara in tratamentele pentru piele: Salvia (Salvia Oficinalis) pentru actiunile ei de intinerie si regenerare, Lavanda (Lavandula Oficinalis) pentru actiunile ei destresante si relaxante, Rozmarinul (Rosmarinus Oficinalis) pentru actiunile lui tonifiante si reparatorii.

 

Mary Cohr a creat tratamente de frumusete mai aproape de natura, fara OGM, fara paraben, pentru ca piele sa se hraneasca cu tot ceea ce este mai bun din inima plantelor.

 

Utilizarea judicioasa a Uleiurilor Esentiale permit pielii celei mai exigente sa reinvie dandu-i energie si stralucire.

 

Emilia, esteticiana Mary Cohr, are grija de frumusetea voastra in perioadele insorite, folosind produse cu protectie solara, fara filtre chimice.

 

Mary Cohr a facut posibila in practica penetrarea uleiurilor esentiale prin intermediul procesului de hidrogelificare, odata cu creerea Esentelor Vitale.

 

La institutul Mary Cohr Beauty Secrets, obiectivele de frumusete ale Dumneavoastra sunt tratate cu extrema seriozitate. Dupe ce realizeaza o veritabila consultatie de frumusete, esteticiana stabileste o propunere de tratament in salon si acasa, pe masura, va lasa sa vedeti rezultatele eficiente si urmareste evolutia rezultatelor dupa fiecare sedinta.

 

De 30 de ani esteticienele isi tin promisiunile; Mary Cohr se angajeaza sa furnizeze tratamentele cele mai performante, cea mai buna carte de vizita este profesionalismul si rezultatele de frumusete obtinute in salon.

 

Produse de ingrijirea Fetei

 

 


Produse de tratament pentru Corp

 

 
testimoniale

Parteneri